مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت توانیر به ویژگیهای خاص صنعت برق به عنوان یک صنعت زیربنایی و نقش آن در پیشبرد اهداف توسعهای کشور اشاره کرد. با نگاه مهندسی و رویکرد تابآوری می توان پایداری صنعت برق را ارتقاء بخشید. از این رو باید همه در مسیری حرکت کنیم که فرهنگ تابآوری با رویکرد دانش پایه و سیستماتیک، به گونهای در صنعت برق نهادینه شود که کارکنان در هر مسوولیت و پست سازمانی با مصادیق تابآوری حوزه ماموریت خود آشنا شوند و آن را به کار ببندند.
محمد ابراهیم نژاد مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت توانیر، یکی از برنامههای دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل توانیر را حرکت به سمت پیادهسازی سامانه فرماندهی حادثه (ICS) عنوان کرد که به طور هدفمند و بر پایه راهبردهای پدافند غیرعامل و سند راهبردی وزارت نیرو دنبال میشود.
وی به ویژگیهای خاص صنعت برق به عنوان یک صنعت زیربنایی و نقش آن در پیشبرد اهداف توسعهای کشور اشاره کرد و گفت: با نگاه مهندسی و رویکرد تابآوری میتوان پایداری صنعت برق را ارتقاء بخشید. از این رو باید همه در مسیری حرکت کنیم که فرهنگ تابآوری با رویکرد دانش پایه و سیستماتیک، به گونهای در صنعت برق نهادینه شود که کارکنان در هر مسوولیت و پست سازمانی با مصادیق تابآوری حوزه ماموریت خود آشنا شوند و آن را به کار ببندند.»
ابراهیم نژاد یکی از ماموریتهای ۱۴ گانه ابلاغی دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل توانیر را استقرار سامانه فرماندهی حادثه عنوان کرد. وی با اشاره به ضرورت آشنایی دستاندرکاران این حوزه با مفاهیم دانش پایه افزود: این کارگاه آموزشی اولین کارگاه آموزشی «ICS» است که با هماهنگی دانشگاه تهران، کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی و پژوهشکده سوانح طبیعی و با حضور دبیران کمیته پدافند غیرعامل صنعت برق کشور (شرکتهای توزیع و برق منطقه ای) به مدت ۲ روز در سوله مدیریت بحران منطقه ۶ تهران برگزار میشود.
وی هدف از برپایی این دوره را ارتقاء توانمندی کارکنان به منظور پیادهسازی سامانه فرماندهی حادثه در صنعت برق عنوان و بر لزوم ارائه دوره پایه (۱۰۰- ICS) به منظور ایجاد زبان مشترک برای تمامی پرسنل صنعت برق تاکید کرد.
منبع: ایسنا
برای اطلاع از اخبار روز در حوزه برق به اينجا مراجعه کنيد.