معاون وزیر نیرو و رئیس «ساتبا» با اشاره به سیاستهای کلی توسعهای سازمان «ساتبا» اشاره کرد. او گفت: تدوین برنامههای کلان، میانمدت و کوتاهمدت، مقررات و دستورالعملهای مرتبط در حوزههای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و ارتقای بهرهوری انرژی بر اساس مصوبات شورای راهبری و سیاستگذاری همچنان در دستور کار این سازمان قرار دارد.
«محمد ساتکین» به تشریح چشمانداز برنامه آتی سازمان «ساتبا» در دو حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی پرداخت.
وی ضمن امیدواری از بهکارگیری ظرفیت بخش غیردولتی، حمایت از آن و استفاده از پتانسیل خارجی گفت: تنظیم و بازنگری مقررات مربوط به انعقاد قراردادهای خرید از بخش غیردولتی و نظارت بر موضوع خرید انرژی برق حاصل از انرژیهای تجدیدپذیر و پاک به شکل تضمینی و بلندمدت یکی از زمینههای جدی فعالیت این سازمان خواهد بود.
معاون وزیر نیرو با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «جهش تولید»، بر ضرورت حمایت از بومیسازی فناوری نیروگاههای تجدیدپذیر و پاک، موضوعِ دستورالعمل تبصره ذیل ماده ۶ آییننامه اجرایی ماده ۶۱ قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی که توسط وزیر نیرو ابلاغ شده است، تاکید کرد.
«ساتکین» در ادامه اشاره کرد: با شروع پویش «هرهفته_الف_ب_ایران» در وزارت نیرو، سازمان «ساتبا» با افتتاح ۱۰ واحد نیروگاهی تجدیدپذیر در سال ۱۳۹۸ در راستای ارتقاء ظرفیت تولید و کیفیت زندگی مردم گام برداشت. امسال نیز در ادامه پویش سال گذشته افتتاح طرحها و پروژههای تجدیدپذیر همسو با سیاستهای وزارت نیرو تداوم خواهد یافت.
طراحی یک برنامه جامع بهمنظور رسیدن به بهبود بهرهوری انرژی
او در پایان گفت: انرژیهای تجدیدپذیر با داشتن ویژگیهایی نظیر انعطافپذیری، پاکبودن و ایجاد اشتغال، پیکسایی و درآمد پایدار در مناطق محروم منجر به تحقق اهداف توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی کشور میشود.
وی با تاکید بر لزوم توسعه در این زمینه ادامه داد: در زمینه ارتقاء بهرهوری انرژی نیز طراحی یک برنامه جامع بهمنظور نیل به بهبود بهرهوری و بهصورت کلان رسیدن به توسعه پایدار از اولویتهای مورد توجه این سازمان میباشد.
منبع: برق نیوز
برای اطلاع از اخبار روز در حوزه برق به اينجا مراجعه کنيد.