شرکت «توانیر» اعلام کرد: خاموش شدن چاهها در ساعت اوج مصرف کمک بسیار موثری است، که کشاورزان میتوانند به پایداری شبکه برق کنند.
تعرفه برای همه مشترکان برق امسال نیز همانند پارسال هفت درصد افزایش یافت که این افزایش شامل چاههای کشاورزی هم شد. اگر مشترکی رعایت الگوی مصرف را نداشته باشد مشمول تعرفه بیشتر خواهد شد.
امسال همانند پارسال برای دارندگان چاههای کشاورزی مشوق در نظر گرفته شد. کشاورزان رعایت کننده زمان خاموشی موتور چاه از این مشوق برخودار خواهند شد.
پارسال خیلی از کشاورزان همکاری لازم را با صنعت برق داشتند که بر همین اساس از مشوقهای مذکور برخوردار شدند.
کشاورزانی که بتوانند مصرف خود را از ساعات ۱۲ تا ۱۶ به ساعتهای دیگر تغییر دهند در طول تابستان قبض مجانی مصرف برق دریافت خواهند کرد.
مجری طرح توسعه شبکه برق چاههای کشاورزی اسفندماه پارسال گفت: سالانه ۱۲ هزار حلقه چاه کشاورزی برقدار میشوند. به دنبال آن تجهیزات هوشمندسازی نیز برروی این چاهها نصب خواهد شد.
«حسین محمودی» افزود: برقیسازی چاههای کشاورزی بر اساس یک برنامه چهارساله که به شرکتهای توزیع برق در استانها از سوی وزارت نیرو ابلاغ شده، در حال اجرا شدن است.
وی گفت: برنامه برقیسازی چاهها با همکاری شرکت بهینهسازی مصرف سوخت اجرایی میشود. براساس قراردادی که با این شرکت امضا شد مقرر است، از محل منابع که صرفه جویی برق حاصل شدند، چاهها برقی شوند.
«محمودی» اضافه کرد: اکنون حدود ۲۶ هزار حلقه چاه برقدار در کشور وجود دارد که تلاش بر این است کنتورهای هوشمند نیز برروی این چاهها نصب شود.
منبع: برق نیوز
برای اطلاع از اخبار روز در حوزه برق به اينجا مراجعه کنيد.