سخنگوی صنعت برق به عبور پیک مصرف برق کشور از مرز ۵۶ هزار مگاوات اشاره کرد. او اظهار کرد: مشترکان پرمصرف ضروری است روشهای مدیریت مصرف بهینه را اعمال کنند تا مشکلی در تامین برق به وجود نیاید.
مهمترین راهکارهای مناسب مدیریت مصرف
وی کاهش استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعت اوج بار و انتقال آن به ساعت کم باری، استفاده از دورکند کولر آبی، تنظیم دمای کولرگازی برروی درجه ۲۴ را از جمله مهمترین راهکارهای مناسب مدیریت مصرف برشمرد.
مدیریت مصرف برق توسط مشترکان پرمصرف
«مصطفی رجبی مشهدی» ادامه داد: مشترکان پرمصرف اگر بین ساعت ۱۳ تا ۱۷ مصرف خود را مدیریت کنند با مشکل در تامین برق نحواهبم داشت.
رجبی مشهدی افزود: رشد متعارف مصرف مشکلی در تامین برق ایجاد نخواهد کرد، اما تداوم رشد فزاینده فعلی شرایط سختی را ایجاد خواهد کرد.
سخنگوی صنعت برق گفت: تداوم افزایش دما احتمال عبور پیک مصرف از مرز ۵۷ هزارمگاوات در هفته آینده را جدیتر میکند.
او افزود: عبور پیک مصرف از مرز ۵۶ هزارمگاوات درحالی صورت گرفت که هنوز در فصل بهار هستیم. به طور معمول در چنین فصلی درسالهای گذشته مصرف این چنین نبوده است.
رجبی مشهدی گفت: مصرف برق پانزده استان کشور، از میزان مصرف آنها در مدت مشابه پارسال عبور کرده است. این در شرایطی است که هنوز وارد روزهای گرمتر سال نشدهایم که مصرف بیشتر را میطلبد.
سخنگوی صنعت برق افزود: تداوم روند مصرف با وضعیت فعلی که بین دو تا سه هزارمگاوات، است شاید اعمال محدودیتهایی را اجتنابناپذیر کند گرچه تلاش بر اعمال روشهای مدیریت مصرف است.
سخنگوی صنعت برق بر ضرورت مدیریت مصرف به خصوص از جانب مشترکان پرمصرف تاکید کرد و خاطرنشان ساخت:
اکنون در شرایطی هستیم که روند مصرف فزاینده امکان اعمال برخی روشها را دور از انتظار نمیکند گرچه اولویت اعمال روشهای مدیریت مصرف و تشویق به همکاری با صنعت برق است.
وی از مشترکان بزرگ مانند صنایع و بخش کشاورزی خواست نهایت همراهی را با صنعت برق همانند سال گذشته داشته باشند تا ناگزیر به اعمال خاموشی نشویم.
«رجبی مشهدی» گفت: هنوز هیچ برنامهای برای اعمال خاموشیهای برنامهریزی شده نداریم و تاکید بیشتر برصرفهجویی و همکاری مردم است.
منبع: برق نیوز
برای اطلاع از اخبار روز در حوزه برق به اينجا مراجعه کنيد.